Renovatie

Maak van uw droomhuis werkelijkheid met onze professionele renovatiediensten

Bouw en Renovatie

Kiezen voor bouwbedrijf KenS, betekent dat u voor uw renovatie project kiest voor kwaliteit en zekerheid. Wij zijn een aannemer gespecialiseerd in renovatie, aanbouw, dakopbouw en verbouwingen. Waarbij wij bij elke renovatie aandacht besteden en advies geven over duurzaamheid en efficiënt bouwen. Door een ruimte te renoveren stijgt niet alleen de waarde in uw woning, maar ook het wooncomfort. Neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte.

Renovatie en verbouwing

Geregeld wordt renovatie en verbouwing in één adem genoemd. Beide hebben raakvlakken en lopen zelfs geregeld in elkaar over. Toch worden ze in de bouw- en aannemerswereld als twee verschillende disciplines gezien. We leggen het verschil uit tussen verbouwen en renoveren.

Wat is renoveren?

Renoveren is het herstellen en, indien nodig, het gedeeltelijk vernieuwen van een bestaande woning, waardoor deze weer bruikbaar is volgens de huidige maatstaven en normen. Ook op duurzaamheidsgebied, denk aan triple A beglazing, betere isolatie in de muren en vloeren en gevelbekleding. Veel voorkomende renovaties zijn een toilet en badkamer renovatie als ook een keuken en dak renovatie.

Wat valt onder renovatie?

Onder renovatie valt onder andere het opnieuw schilderen van de muren en plafonds binnen, buiten schilderwerk, vervangen van vloeren, stucen van wanden en plafonds en het vervangen van tegels in de badkamer voor een badkamer renovatie. Bij renoveren wordt het oorspronkelijke ontwerp niet drastisch gewijzigd, maar enkel geüpgraded of bijgewerkt naar betere maatstaven. Oftewel modernisering van uw woning.

Wat valt onder renovatie?

Onder renovatie valt onder andere het opnieuw schilderen van de muren en plafonds binnen, buiten schilderwerk, vervangen van vloeren, stucen van wanden en plafonds en het vervangen van tegels in de badkamer voor een badkamer renovatie. Bij renoveren wordt het oorspronkelijke ontwerp niet drastisch gewijzigd, maar enkel geüpgraded of bijgewerkt naar betere maatstaven. Oftewel modernisering van uw woning.

Populaire badkamer, keuken of toilet renovatie

Met kleine aanpassingen zorgt een badkamer, keuken of toilet renovatie ervoor dat deze ruimte er als nieuw uitziet. Er hoeven geen grote sloopwerkzaamheden aan de pas te komen om een badkamer of keuken een ander uiterlijk te geven. Een toilet renovatie is bovendien snel gefikst door aannemer KenS. U geniet binnen de kortste keren van een vernieuwde badkamer, keuken of toiletruimte.

Waarom renoveren een slimme keuze is

Het opknappen van een ruimte in uw woning, vooral een keuken of badkamer, verbetert niet alleen de esthetiek van de ruimte, maar verhoogt ook de waarde van uw huis of appartement. Als u bijvoorbeeld van plan bent uw woning binnenkort te verkopen, zal een vakkundige verbouwing of renovatie ongetwijfeld de waarde van uw investering verhogen. Investeren in renoveren is daarom een slimme keuze.

Totaalrenovatie van uw woning

Wilt u een totaalrenovatie laten uitvoeren aan uw appartement, huis of penthouse? Wilt u het huis volledig strippen, opnieuw stucen en voorzien van nieuwe vloeren en elektriciteit vernieuwen? Dan kiest u voor een totaalrenovatie door aannemer KenS. Bij een totaalrenovatie lopen de verbouwings- en renovatiewerkzaamheden in elkaar over. Voor vrijwel alles wat u maar kunt bedenken van verbouwings- of renovatiewerken staat aannemer KenS voor u klaar. Hoge kwaliteit en oog voor duurzaamheid. Van badkamer renovatie tot keuken renovatie.

Veelgestelde vragen

Onze offertes zijn altijd vrijblijvend, wij gaan graag met u vooraf het gesprek aan om te kijken wat wij voor uw bouwproject kunnen betekenen om zo een offerte op maat te kunnen maken.

Zoals u misschien al weet is het behoorlijk druk op de bouw en personeel lastig te verkrijgen. Wij proberen de voorbereidingen z.s.m. te starten zodat we meteen volgens de planning kunnen starten. In overleg stemmen wij onze planning af met uw agenda. Ook verschuiven projecten weleens vanwege de vergunningsverlening waardoor we een gaatje krijgen in de agenda waardoor we zomaar eens op korte termijn bij u kunnen beginnen.

Betrouwbaar

KenS hecht waarde aan kwaliteit en betrouwbaarheid. Procesmatige bedrijfsvoering, focus op interne verbetering en klantgerichtheid zijn onze pijlers.

Scherpe prijzen

Wij stellen altijd een scherpe, correcte en gedetailleerde offerte op. Dit is namelijk het fundament waar we samen op verder bouwen.

Nazorg

Wij garanderen een permanente opvolging van het bouwproces (tijdens en na de bouw). Met aandacht voor kwaliteit, budget en planning

Wilt u weten wat KENS BV voor u kan betekenen?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.


Offerte aanvragen Stel een vraag